tirsdag den 15. oktober 2013

Bryllupsrejse til Skotland

Dette indlæg er en del af mit lysbilledeshow. Se forklaringen under lysbilleder på forsiden af bloggen

Konen og jeg blev gift d. 16. maj 2009. Efter en festlig dag og aften rydde vi op og pakkede for derefter, at tage afsted på bryllupsrejse til Skotland i 10 dage.

Egentlig havde vi tænkt os en rejse til en græsk ø, for det er vist sådan nogen man gør med sin bryllupsrejse. Heldigvis kom vi på andre tanker og planlagde en rejse til Konens families hjemland. 

Vi lejede en bil og kørte fra Edinburgh op langs østkysten, ind over landet og videre til Inverness, som ligger på nordkysten. Herefter over højlandet til Fort William og tilbage igen til Edinburgh.

Det var frygteligt at køre i venstre side af vejen og der gik hele 2 dage, før jeg sov bare nogenlunde om natten, og ikke drømte om trafik.

Vi boede på B&B hvor vi kom frem og spiste skots lortemad hver dag, indtil vi de sidste to dage tjekkede ind på et 4-stjernet hotel, for lige at nyde lidt luksus og spise ordentligt. 
Jeg ved da ikke lige hvad der skeer for de der skotter og mad...

Det var en fantastisk tur og vi gør den gerne om igen, men vil nok tage madpakke med en anden gang...



































2 kommentarer:

  1. Nu er jeg så endelig kommet ind og kigge på din blog efter længe at have fulgt dig på IG.
    Sikke mange lækre billeder fra Skotland. Det ser ud til at have været en fantastisk tur på trods af maden og kørsel i venstre side ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Mette. Ja, det var en helt fantastisk tur og det gjorde det jo hellerikkke dårligere, at det var en bryllupsrejse ;-).

      Du skal være meget velkommen her på bloggen.

      Kh Camille.

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...